За мен

Коя съм аз и какви квалификации имам, за да мога да ти бъда полезна?

Моето име е Лилия Триподи. Професионалните ми дипломи и сертификати са доста пъстър и необичаен микс: оперна певица, треньор по личностно израстване ( personal coach), стилист-консултант  и хипнотерапевт. В личен план картинката е много по проста: щастливо омъжена жена и майка на две деца (тук сертификати все още липсват ;))

 Сега се чудиш каква ще е твоята лична полза от този необичаен микс, нали?

Ето няколко предложения:

-Като оперна певица аз съм свикнала да се превъплащавам в различни герои и да преживявам техните съдби. Този опит ми дава възможността да вникна в твоя свят и да го погледна през твоите очи. Бъди сигурен, че ще те посрещна с разбиране, искрен интерес и без ненужен упрек.

-Като личностен треньор мога да ти помогна да откриеш решения, нови перспективи и възможности в живота си.

-Тялото е огледало на нашата личност! Ако искаш  да се научиш да разчиташ неговите тайни и как да подчертаеш силните си страни, аз ще съм много щастлива да ти съдействам в ролята на стилист -консултант.

-Ако искаш да се освободиш от вредни навици и поведение, или имаш желание да се насладиш на пълна релаксация, можеш да го постигнеш по лесен и приятен начин чрез хипноза.

Какво е специалното в предложението ми за теб?

Не трябва да избираш само един аспект! Наслади се на цялостна работа на няколко нива. Възползвай се от опита ми  в различните области, за да намериш наистина индивидуални решения. Има много пътища, които водят към целта. Трябва само да разберем кой предпочиташ!

Каква е моята лична мотивация?

Откакто се помня обичам да слушам хората и техните житейски истории. Опитът ми показва, че човек често плува в море, пълно с възможности, без изобщо да го забележи. Да, той дори рискува да се удави, не осъзнавайки, че може да плува. Моята цел е да ти помогна да отвориш очи, да ти подаря очила за плуване и да поплувам с теб. Но само докато съм ти нужна!  Все пак морето си е само твое 🙂

Още една малка, но съществена забележка…

Ти си главният герой на историята! Ти пишеш сценария, режисираш и играеш главната роля! За мен няма нищо по-хубаво от това да слушам твоята история и да те стимулирам да хванеш писалката. Но: Ти решаваш и ти създаваш! Без искрена воля нищо не е възможно! С нея – всичко! Нека твоята история бъде написана от теб!