Хипноза

Хипноза е една чудесна възможност, която ни позволява да направи подсъзнанието ни ни съучастници. В този момент бих искал да се коригират някои фалшиви митове. Би било наистина жалко, ако те не ще се възползват от този метод за погрешно причини.

 

пясък 768783_1920

 

 1. Никой не може да ви хипнотизира против волята си!

улица-знак-141396_1280

Напротив ще е от решаващо значение за хипноза да работят! Флаш хипноза достъп докато отчасти за момент, без да вземане на решение, се прави но в рамките на няколко секунди на вашето съзнание неефективни, ако имате вътрешна съпротива. Аз не използват този вид хипноза, но в моето студио.

 1. Вие сте в ръцете на хипнотизатор по всяко време!

"Гардиън"-Ангел-678916_1280

Подсъзнанието и съзнанието ви ще гледате над вас! Смекчаване на всякакви действия, които не съвпадат с вашите стойности. Да само че какво бихте направили в будно състояние.

 1. Можете да запомните след хипноза най-всичко!

дисплей-манекена-757451_1920

Това е в наш интерес, че активно работите с, Ето защо обикновено леко се стреми към средно транс. Ако имате но кратки прекъсвания, то е защото се забъркват в по-дълбок транс, което е еднакво продуктивни.

 1. Хипноза не е напълно неизвестно състояние!

момиче-1208307_1920

Ще опит на това условие няколко пъти на ден! На прехода към точно държавата малко преди сън или събуждане хипноза. Той само се удължава в сесия и поддържане. Също така вие сте в хипнотично състояние, когато сте напълно се абсорбира в дейност (прочетена книга, Гледайте филм, Лонг / обичайно устройство и др.)

 1. Хипноза не е нищо свръхестествено или магически!

замъглено 1226286_1920

Достъп до подсъзнанието е само малко по-пропускливи в тази държава и по-меки мозъка. Промени могат да бъдат взети лесно и съхраняват.

 1. Хипноза не е винаги релакс!

Роза-венчелистчета-693570_1920

В много случаи Вие трябва да работят усилено. Само за дълбока релаксация може да забравите света около вас около в краткосрочен план и презареждане. В този случай транс също е по-дълбоко и не трябва да се помни всичко. Девизът е: Нека отидем!

 

Тук можете да видите някои конкретни точки, които може да ви даде по-високо качество на живот. Засягат всички положителен ефект върху вашето здраве и благополучие! Кажете сбогом на нея на всичко, което боли вас и обувки в нова светлина! Сбогом ще ви отведе не само сълза. Има само един вероятен страничен ефект: може ли да се чувстват добре и да се възхищават от всички страни!

 

символ 704076_1280

 • Спиране на тютюнопушенето

-Направете вашето решение лесен и приятен начин!

 • Намаляване на теглото

-програмиране хранителните си навици и вашия самостоятелно изображение да ви хареса!

 • Разтвор за блокиране

-дават подсъзнанието си възможността да разбият блокажи!

 • Дълбока релаксация

-Насладете се на релаксация, която зарежда си енергийни запаси като кратка почивка!

 • Горя вън превенция

-Използвайте кратко единици на хипноза, за да се отпуснете и да регенерира. Промяна на вашата дефиниция за справяне със стреса!

летни 681893_1920

Направете първия свободен час да обсъдят всичко лично! Цена при поискване.